Over mij

Ik werd op 7 augustus 1974 in Emmen geboren. Na mijn jeugd in Drenthe te hebben doorgebracht verhuisde ik naar Enschede; waar ik nog steeds woon.

Middels een karaokeavond (jaja, wie niet..?) in 1997 ben ik aan het zingen geraakt. Ik had al wat muzieklessen gehad en vanaf toen ben ik zanglessen gaan nemen. Eerst van Louis de Vries, later van Kay Jensma.
Vanaf 2006 heb ik zangles van Jimmy Hutchinson in Amsterdam.

Mijn aanraking met musical kwam eind 1996 met The Phantom of the Opera. Begin 1997 heb ik me dan ook meteen aangesloten bij Enschede’s Muziektheater Music All.

Sindsdien word ik af en toe gevraagd voor optredens en producties.

Als free-lance acteur werk ik vanaf 2005 voor Alludens Trainingen en Entertainment.
Hier speel ik o.a. in themafeesten, theatervoorstellingen en allerhande typetjes op uitlopende gelegenheden. Daarnaast ben ik hier ook actief als trainingsacteur.

Sinds 2007 werk ik bij Theaterobers. In januari 2020 is dit bedrijf gestopt en hebben de collega’s zelf de Zingende Obers opgericht. als Voor diverse gelegenheden zijn we te boeken als… zingende obers.

Vanaf 2017 ben ik betrokken bij Musicalweb.nl, Nederlands grootste online musicalliefhebber community middels het bezoeken, bespreken en recenseren van professionele musicalproducties.

Voor een impressie van wat ik zoal gedaan heb kijk je het beste op de pagina’s zang, musical en theater