Halloween (vrij toegankelijk)

Zaterdag 31 oktober spelen we met Alludens weer Halloween bij het Arboretum Poortbulten in de Lutte. In een prachtige omgeving (een arboretum is een bomentuin) vermaken we kinderen en hun (groot)ouders in twee altijd druk bezochte rondes. En ze leren ook nog wat over wat er allemaal te zien is. Het mooie is, dat het ook nog eens gratis toegankelijk is. Je hoeft je zelfs niet op te geven!
Ook wij hebben er altijd erg veel lol in, omdat er altijd ontzettend leuke reacties zijn; maar ook omdat het Arboretum altijd erg goed voor ons zorgt!

Dus kom gerust langs als je nog een leuke besteding zoekt voor de zaterdagmiddag of -avond!
We beginnen om 13.30 uur en 19.00 uur. Je kunt dus kiezen uit een tocht bij daglicht of een tocht in het donker. Of kom gewoon twee keer; je zult niet de enige zijn… ūüėČ

Je vindt het Arboretum aan de Lossersestraat 68 in De Lutte. Klik voor een routebeschrijving hier.

Halloween in Arboretum Poortbulten

Druk najaar

Het is een druk najaar!
Het najaar staat al weer lekker vol met allerlei optredens. Naast de besloten optredens met Alludens en Theaterobers trappen we de komende drukke periode af met een aantal terugkerende leuke projecten.

Zo spelen we deze week weer de jaarlijkste Happy Halloween tochten bij Buitenplaats Florilympha¬†in¬†De Lutte. Altijd weer leuk om de gespannen, maar ook vrolijke, nieuwsgierige en (uiteindelijk) lachende gezichten van de deelnemers weer te zien. het blijft leuk om voor kinderen te spelen… Hun reactie is altijd direct en oprecht en dat is superleuk!

En komende zaterdag staat er alweer een jaarlijks terugkerend project op de agenda: de Landgoed Twente Fair op Landgoedcamping Het Meuleman, eveneens in De Lutte. Een absolute aanrader voor iedereen! Wij spelen er met Alludens kindertheater en typetjes (naast het gebruikelijke standwerk), maar er is veel meer te doen, zien, proeven, kopen, beleven. Ook zondag 25 oktober is deze fair nog te bezoeken.

Tot dan?!

Happy HalloweenLandgoed Twente Fair

 

Première avond!

Première!
Vanavond is het eindelijk zo ver… In een tot immens theater omgebouwde fabriekshal spelen we het muziekspektakel “Romeo & Julia?”.

Ik mag één van de hoofdrollen vertolken; te weten die van Lorenzo.
De hal is er klaar voor: het licht hangt en is ingeregeld, geluid afgesteld, decor gebouwd, tribunes, bars en toiletgroepen geplaatst, ensemble en solisten gemotiveerd. Kortom: klaar voor de première!

Trailer:

Onze “Romeo & Julia?” gaat verder waar het klassieke verhaal stopt. De hoofdpersonen zullen zeker dezelfde problemen en emoties tegenkomen als de hoofdrolspelers van Shakespeare. Maar of het ook op dezelfde wijze afloopt…?!

Meer dan 100 mensen zullen vanavond hun opwachting maken. En daarbuiten nog eens vele tientallen die op wat voor manier dan ook aan deze productie hebben bijgedragen. Enorm respect voor de mensen van Servus uit Almelo die zo’n groot project aandurven en vervolgens ook gewoon voor elkaar weten te boksen.

Als je dit spektakel mee wil maken; er zijn voor zondag 31 mei nog kaartjes verkrijgbaar voor de matinee- en avondvoorstelling.

Meer info: www.servus-almelo.nl/romeoenjulia
Kaartverkoop: www.servus-almelo.nl/kaartverkoop of de website van Hof 88, Almelo

Kick-off van nieuw project

30 & 31 mei 2015 Indi√ęterrein, Almelo

Vanavond de kick-off party van een nieuw project: “Romeo & Julia?”.

30 en 31 mei mag ik in deze productie van Muziektheater Servus de hoofdrol van Lorenzo spelen.
Romeo & Julia? (met vraagteken) begint waar het klassieke verhaal van Shakespeare stopt en volgt Lorenzo en Veroni op de reis door hun leven. Komen ze dezelfde problemen tegen als Romeo en Julia? En zo ja, zal hetzelfde einde ook voor hen onvermijdelijk zijn?

Romeo & Julia?¬†speelt niet in het theater maar op een speciale locatie: het Indi√ęterrein in Almelo. Daar wordt een hal omgebouwd tot theater waarin dit muziektheaterspektakel gaat plaatsvinden. het wordt groots, veelzijdig en verassend.

Ik heb nu al zin in mei! ūüôā